Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing Det är slut på rättvisan… R.A.D

  • Det är slut på rättvisan… R.A.D

    Publicerad av nachoman på 14 augusti, 2008 vid 17:47

    Egentligen helt ointressant, men man undrar ju vad man håller på med!

    Onsdag 13/8
    Bra tryck i vinden hela dan, sticker ut efter jobbet och inte ens antydning till krus på vattnet. Tankarna om att sluta surfa inträdde igen då jag satt långt ute på fjärden och det började mörkna. Sur som f.. packade jag ihop och drog hem fast besluten om att inte surfa igen på ett tag. Var faktiskt dämpad hela kvällen och till råga på allt visades bara Resident Evil på TV. Det enda jag ville var att dra i mig ett tiotal öl och glömma det hela…

    Torsdag 14/8
    Vaknar upp och det susar ordentligt i träden. En hel dag på jobbet med att kolla fyrarna och alla kända vädersajters prognoser. Det ser bra ut, riktigt bra ut. Billig som jag är faller jag för dessa lovord och beger mig efter jobbet ut igen. Hämtar brädan och åker till ett nytt spot, det ser bra ut!! Alldeles för bra ut för mitt minsta segel som f n är 5,7.
    Binjurarna pumpar ut adrenalin i hela kroppen och hjärtfrekvensen ökar. Drar nedhal och uthal som bara f.. för att kunna hålla i.
    Kastar mig ut i vinden och vaffan… Inte planing. Det som inte kunde hända igen har hänt tredje gången i rad, dessutom på en och samma vecka! Och jag som funderat på att köpa mindre bräda och segel…

    RIG AND DIE…

    nachoman svarade 16 år, 1 månad sedan 4 Medlemmar · 4 Svar
  • 4 Svar
  • htn

    Medlem
    14 augusti, 2008 vid 18:35

    Jodå, detta “fenomen” inträffar allt för ofta…iallafall på ostkusten.
    Fin vind – riggat och klart – ut – punka…
    Vi får hoppas på bättre vindar till hösten…
    /Henrik T.

  • drx

    Medlem
    14 augusti, 2008 vid 19:46

    Hehe, känner igen detta alltför väl! Men har nästan glömt bort fenomenet sedan jag flyttade till västkusten, då det sällan inträffar här någon gång 😀

  • andreas-t

    Medlem
    14 augusti, 2008 vid 19:56

    Nachoman, vad var det för nytt spot du testade? Var det något på Bogesund?

    För att strö lite salt i såren; jag var nere i Näsby Park i onsdags kväll vid 18.30. Då blåste det rejäl SSV där och det gässade för fullt i sundet mellan ön och stranden och även längre ut på Värtan bortanför ön. Tyvärr hade jag inte tid att surfa då själv, men det var några andra som var ute + ett gäng katamaraner som hade race. Jisses vad de flög fram!

    Nu i kväll (torsdag) var det för mycket väst för Näsby Park. Svängde förbi som hatigast och konstaterade att det var knepig byig VSV, men det var ändå ett gäng som höll på att rigga för att ge sig ut då (kl. 20).
    Kvällens VSV borde väl ha varit bra i Brevik?

  • nachoman

    Medlem
    14 augusti, 2008 vid 21:56

    Det var mycket riktigt Bogesund vi provade. Det såg riktigt bra ut där. Bra med parkeringar och väldigt nära ner till bryggan. Kommer definitivt att köra där fler gånger. Det stämmer nog att det blev för mycket väst idag för Brevik, hade vart kanon vid Bogesund om vi bara hade sluppit det där regnmolnet som sänkte vinden helt.

Logga in för att svara.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing Det är slut på rättvisan… R.A.D

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.