Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing 18 minuter ögongodis

  • jesper-b

    Medlem
    31 januari, 2013 vid 08:38

    Mysigt!
    Kanske lite på gränsen till preto rent produktionsmässigt, men fasen vad trevlig segling och trevlig grabb. Skönt med lite längre film (jämfört med alla korta web-klipp) och lugnare tempo – det gillar jag!

    Kevin är extremt top-of-the-line mitten/slutet 90-tal. Dvs jag och min generation kan verkligen relatera till hans segling. Polakaw och Fransisco kämpade om toppen, men Kevin var där och kunde slå båda om han skärpte sig. Han var väl den med mest taktisk segling och kanske också lite mer inövad och “mekanisk” stil, men grymt kompetent.

    Det var så här vi ville kunna segla när vi laddade på i vad som kanske var vår prime-time (nej det är väl nu!?). Kevins enhandsair är en klassiker och hans imitation av lillangulos enfotsbakåt är också såå mycket 90-tal. Sen kör han på en singelfin, smackar läpp utan en massa krusiduller; den enda snurren han gör på vågen är också 90-tal, dvs wave360.

    Han var ju den mest talangfulla och den unga grabben i “the team” en gång i tiden en av NPs många super-pro-grupper, efter att de sparkades av NP var det väl Gastra, och efter sparken där var han ju med att blåsa liv i gamla Mauisails (som ju en gång köptes av NP, snacka om att hjulet är runt). Nu är det väl mest Kevin som märks i det gamla gänget. Dessutom börjar hans ungdomslook mogna och han ser ju nästan ut som storbrorsan, och övriga teamet. Najä, rätt mycket snyggare är han fortfarande – åldras med värdighet.

    Förutom att längta tillbaka till Maui gör filmen att man nästan vill göra en Kalifornisk vindsurfing vägresa – mysigt!

    /JB

  • poppo

    Medlem
    31 januari, 2013 vid 10:40

    tycker den filmen är riktigt bra – KP seglar grymt!

  • svenne

    Medlem
    31 januari, 2013 vid 12:43

    En gång så kommenterade jag AWT med något i stil med att PWA-klipp sög och att AWT-filmerna var grymma och minsann inte någon tyskproduktion. Om jag inte kommer ihåg fel så var det Jeppe som svarade att det kunde visst vara tyskt med tanke på vilka som har gjort filmer till NP och så vidare.
    Jag stoppar in svansen mellan benen och kissar lite gult och erkänner att Jesper hade rätt, det är samma snubbar som har gjort den här filmen – och Martin Neumann är ju liksom… …tysk.

    Men de är fortfarande bäst! 😉

  • dr-masse

    Medlem
    4 februari, 2013 vid 07:44

    Helt klart en skön rulle, kul att se film från det där ställe norröver (Oregon, rentav?) som jag läst om i någon artikel tidigare där det var svårt att få segla pga någon försvarsorienterad landägare. I USA, märkligt.

    Nåja, till KP’s försvar så tyckte jag mig se en upwind 360 på vågen, den är väl snudd på 00-tal, Jesper? 🙂

    Måste även lägga till att jag tyckte han seglade väldigt bra när AWT gick på Maui senast, hans vågval och vågsegling var sevärd .

  • jesper-b

    Medlem
    4 februari, 2013 vid 14:18

    Inget behov av att försvara KP, han är grym på egna meriter, 90-talsskolningen i botten är inte självklart negativt, för mig snarare tvärt om.

    /JB

Logga in för att svara.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing 18 minuter ögongodis

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.