feg
Forumsvar skapade
-
Det beror både på kvantiteten och konsistensen. Det ska vara mycket gröt och den ska vara seg och klibbig men viktigast är att inte svälja den helt. Den ska liksom ligga kvar i svaljet så att man får det där riktigt danska soundet när man snackar. Annars blir man aldrig lika duktig som Mads Bjornaa D20.
/feg
-
Jag vet att denna bild inte visar Gurra från hans ljusa sida, det får han skylla på mig som valde att fota vid ett så uselt tillfälle. Nästa gång fotar jag när du rippar Gurra!
-
Jo, jag kan lägga upp den med. Måste bara “krympa” bilderna först.
/feg
-
Så var det gjort.
Nu kommer väl Gurra hänga mig för att jag inte tog bra bilder på honom, eller så hänger Boman eller Fjant mig för att jag “hänger ut dem” på Internet.Jag tycker att det var bilder som inte förlöjligar utan snarare förhärligar tekniken hos utövarna. Troligtvis var deras teknik så bra bara för att jag fotograferar och “följer motivet” så bra.
/feg